beeaa.blogg.se

Mamma till Mio & Eddin. Och livet däremellan!

Negativ

Kategori: Allmänt

Helgen har rusat förbi i vanlig ordning. Nog för att jag hatar, bokstavligen hatar helgerna jag har barnen. Under vintertid. Finns absolut ingenting att göra, mina vildmonster har tyvärr skrämt bort alla så jag har helt enkelt ingen att hälsa på. Vi är inte välkomna och det känns.... Hemskt. Nog för att vi får en hel del kvalitetstid över men den dagliga promenaden till Ica känns inte speciellt roande. Något jag också helst undviker men måste ju. Bara längtar så innerligt tills barnen växer upp och kan bete sig som folk, och till våren/sommaren. Då älskar jag livet utomhus. Nu är resten av veckan fylld med dagis, städa, tvätta, ärenden på stan,leka, laga middag, bada och natta. Tråk tråk tråk men det får åtmindstonde tiden att gå. Blä vad jag började känna mig negativ direkt jag börjat skriva. Men jag står inte ut med den här ensamheten jag måste genomlida under veckorna med barnen. Självklart älskar jag varenda minut jag får spendera med dom, det är inte så jag menar.. Men jag behöver folk att träffa, vara social och snacka skit. Gissa om min telefon går varm varje ledig stund jag får över och efter ungarna somnat hahaha.... Visst skulle det underlätta om vänner kom hit ibland också men då hoppas jag alldeles för mycket för mitt eget bästa. Något sånt finns inte på kartan. Vilket gör att jag under mina lediga veckor får springa runt som en skållad råtta till allt och alla för att få någon mänsklig kontakt över huvud taget. Nog om det. Planerar ändå byta ut dom jag har. Orkar inte vara den som håller ihop kontakten för jämnan.
 
 

Lördag

Kategori:

Hittills har dagen varit väldigt slapp. ungarna äter mellis sen tänkte jag att vi alla får rycka upp oss och rensa i ungarnas rum. Jag har tröttnat på leksaker som är trasiga, inte används, bara är i vägen och skapar kaos! Eddin vilade redan vid tio imorse, chansen finns att det blir ytterligare en tidig kväll och ingen är gladare än jag! :D


Jag saknar dig hjärtat<3




Mitt i natten!

Kategori: Vardagen

Dagishämtningen blev sen, fick ta med mig barnen till affären efter dagis och inget jag rekommenderar! Eddin är oftast trött, hungrig och.... Totalt omöjlig. Men vi överlevde allihop. Gullungen tog en banan som Ica varje dag bjuder på, sen tog han en Dumle från lösgodiset. Framme i kassan skulle det prompt betalas, jag försökte få honom förstå att bananen är gratis men nej, den skulle upp på bandet! Jaja... Den blev ju gratis ändå, och tror kassörskan bjöd på den lilla Dumlen som kom på bandet HAHA! De bara så gulligt att Edd är noggrann över hur allt ska gå till. Det kunde vara annorlunda, att han vägrat släppa ifrån sig sakerna.
Väl hemma fick det bli korv och spaghetti, klockan var över 18, förstod inte hur timmarna flög så iväg så fort. Sen soffläge direkt och vi kollade på nallepuh, lagom till kl 21 sov vi gott i trängseln, över varandra huller om buller kors och tvärs. Kl ett vaknar jag utvilad.. Druckit the och rökt en cigg. Nu är det dags att somna om.

Mobilblogg!

Kategori:

Måste se hur det fungerar med appen då jag sällan använder dator! :)


Bilder verkar hamna på sned även fast jag ändrat dom! :@ Nej har inte tid med sånt här, möte väntar sen dags att ta sig till dagis.

Mammabea - beeaa

Kategori: Allmänt

Nu fick det bli som det blev. Ny blogg, Mammabea.se är raderat ur Mitt liv. Design och dyl får bli något jag tar tag i senare, just nu är jag bara lycklig över att få skriva av mig igen! Största problemet nu är väl mer eller mindre var ska jag börja? Ett virrvarr av tankar och händelser, men jag hoppas att jag med tiden lyckas nysta upp det mesta. Idag är det fredag och mina små kommer tillbaka hem. Som jag har längtat!<3